OPINIE KLIENTÓW

Opinie i zadowolenie klienta są dla nas najważniejsze, ponieważ dają poczucie ogromnego wyróżnienia, gdy w ostatniej drodze swoich najbliższych obdarzacie nas Państwo tak wielkim zaufaniem i powierzacie nam zorganizowanie uroczystości pogrzebowej. Poniżej prezentujemy opinie o naszym domu pogrzebowymZamieszczamy wszystkie. Cieszymy się ogromnie, że jakość, doświadczenie oraz zaufanie przekłada się na zadowolenie naszych klientów.  Zachęcamy do dodania własnej opinii.

Serdeczne podziękowania

Chciałbym złożyć serdeczne podziękowania za okazaną pomoc i profesjonalne, acz pełne empatii podejście do zorganizowania ceremonii pogrzebowej mojego taty, Józefa. Wsparcie od samego początku, w środku nocy, aż do… końca. Jeszcze raz dziękuję i aż trudno ze względu na okoliczności ale mogę polecić usługi “Świętego Józefa”.

Rafał Czapiewski
20 sierpnia 2020

Dziękujemy

Dziekujemy za profesjonalne podejscie do ceremoni pogrzebowej.
Nasz Tata lezal w pieknej kaplicy.Moglismy spedzic z nim trzy dni.Wspolny rozaniec z rodzina ,wspomnienia i pozegnanie.
Pogrzeb byl pieknie przygotowany.
Polecamy firme i dziekujemy.
Bog zaplac.

Rodzina Chrzanowskich
Karczemki

Jacek Chrzanowski
21 czerwca 2020

Podziękowanie od Ewy i Mariusza

Śmierć bliskiej osoby to bardzo trudny czas dla rodziny. Wtedy też potrzebne jest wsparcie w załatwianiu różnych spraw, które przecież trzeba załatwić. Państwo Cieślukowscy są ludźmi niezwykle wrażliwymi na drugiego człowieka i mają dużo empatii i taktu oraz zrozumienia. Szacunek dla życia i śmierci nie bierze się sama z siebie tylko z Ich prawdziwej i głębokiej wiary. Bardzo dziękuję za okazaną pomoc i współczucie Państwu Cieślikowskim, którzy przeprowadzili uroczystości pogrzebowe mojego teścia. Jesteśmy Wam bardzo wdzięczni. Ewa i Mariusz

Mariusz Mróz
26 grudnia 2018

Dziękujemy

Pierwszy raz miałam okazję znaleźć się w domu pogrzebowym gdy żegnaliśmy mojego teścia. Jestem zachwycona wystrojem budynku na zewnątrz jak i w środku. Wszystko idealnie dopasowane, z gustem i klasą. Widać że właściciele wkładają dużo serca aby rodzina mogła godnie pożegnać swego bliskiego. serdecznie dziękuję za profesjonalne, miłe wręcz rodzinne podejście do gości zakładu pogrzebowego.

Hanna Karbowska
19 grudnia 2018

Podziękowanie

Wszystkim pracownikom Zakładu Pogrzebowego „Święty Józef” bardzo dziękuję za zorganizowanie pogrzebu mojego Ojca. Dziękuję Wam za profesjonalizm, za okazany szacunek dla Zmarłego i rodziny, za godne pożegnanie Ojca. W szczególny sposób chciałbym podziękować – również w imieniu mojej Mamy i brata – właścicielowi zakładu, Panu Zenonowi Cieślukowskiemu, za życzliwe wsparcie i wszystkie podjęte działania – niezależnie od pory dnia – w trudnych dla nas chwilach. Bóg zapłać!

Dariusz Szymikowski
15 czerwca 2018

SERDECZNE PODZIĘKOWANIA

Wyrazy ogromnego uznania i podziękowania za pomoc w zorganizowaniu uroczystości pogrzebowych mojego Taty( zm.09.02.2015r.).
W tym wyjątkowo trudym dla nas czasie Pan Zenek służył nam swoja pomocą , radą , nieocenionym wsparciem , wielkim profesjonalizmem i zrozumieniem. Pomógł nam załatwić wszystkie formalności związane z pogrzebem.
Również podziękowania dla wszystkich pracowników którzy byli z nami w ten szczególny dzień.

Katarzyna Wrotnicka
23 maja 2018

Dziękuję i polecam.

W imieniu własnym oraz rodziny, jesteśmy wdzięczni Zakładowi Pogrzebowemu “Św. Józef” z Żukowa, za miłą profesjonalną obsługę w przygotowaniu ceremonii pogrzebowej ś.p. Małgorzaty Dudka. Serdecznie polecam tę firmę. Barbara Dudka z rodziną.

Barbara Dudka
8 kwietnia 2018

Dziękuję

Pan Zenek ujął swoim profesjonalizmem i podejściem do pogrzebu mojej Mamy. To nie był zwykły pogrzeb, to było coś wyjątkowego. Czułam, ze ktoś wkłada swoje całe serce w to aby byli godnie, mimo ze to obca osoba. Cały czas czułam wsparcie w tych trudnych chwilach. To nie było wydarzenie zrobione na wzór wcześniejszych schematów i poprzednich wydarzeń, ale wydarzyło się to wszystko podkreślając indywidualny charakter ceremonii. Mnóstwo wiary, nadziei i miłości jest w Domu Pogrzebowym Św. Józef. Jeśli kochamy naszych bliskich i chcemy ich pożegnać w sposób wyjątkowy, wypełniony Miłością, to jest to najbardziej odpowiednie miejsce.
Dziękuję za wszystko Panu Zenkowi i Jego żonie. Nigdy tego nie zapomnę.
Bóg zapłać.

Wioleta
20 lutego 2018

Podziękowanie

Ceremonię pogrzebową mojego ojca zorganizowano na najwyższym poziomie. Właściciele firmy wykazali pełen profesjonalizm, punktualność, wyczucie i takt. Z podziękowaniami
Ewa Drewa

Ewa Drewa
20 lutego 2018

Serdeczne podziękowania

Serdecznie dziękuję za przygotowanie uroczystości pogrzebowej mojej mamusi, serdeczną i profesjonalną obsługę, piękną ceremonię dopiętą na ostatni guzik,w pełni zaufałam pracownikom tego zakładu pogrzebowego i NIE ZAWIODŁAM SIĘ dziękuję!!
Serdecznie polecam !!!

Arleta Tercjak
6 stycznia 2018

Rodzina Patelczyk

Jezeli ktoś naprawde kochal osobe zmarla,to z tym rodzinnym zakladem pochowacie godnie i z szacunkiem.
To jest zaklad-wlaściciele bardzo wierzacy,robia to z powolania i “dopna wszystko na ostatni guzik”
Z wlasnego doświadczenia wiem,ze nie mozliwe dla normalnego czlowieka Oni potrafia to zrobić-pomagaja bezinteresownie.
Rodzina w takiej trudnej sytuacji moze zdać sie na zaufanie,profesjonalizm i dobre serce wlaścicieli.
Jestem z Gdańska ale naprawde warto jechać do Zukowa,zeby spotkać takich ludzi (nie wielu jest takich)
Wielkie podziekowania dla ludzi którzy dla tej rodzinnej firmy pracuja-uklony
Sa w kontakcie takze po calej ceremoni,jezeli coś sie zapomnialo-Oni o tym pamietaja
Oprawa ceremoni na najwyzszym poziomie
Polecam ta rodzinna firme wszystkim z calego Trójmiasta-to jest rodzina z powolaniem
Pomaga z glebi serca
Serdeczne Bóg zaplać
Rodzina Patelczyk

Adalbert Patelczyk
2 stycznia 2018

Serdecznie polecamy I bardzo, bardzo dziekujemy!!!

W imieniu wlasnym i rodziny chcialbym serdecznie podziekowac wlascicielom zakladu pogrzebowego “Sw. Jozef” w Zukowie za wspaniale przygotowanie ceremoni pogrzebowej mojego Taty Antoniego Brzeskiego. Pan Zenek i Pani Wiesia okazali duzo serca i zyczliwosci, zatroszczyli sie o kazdy szczegol w tych trudnych dla nas chwilach. Panu Zenkowi, szczegolnie dziekujemy za jego poswiecenie i profesjonalne przygotowanie Taty, wygladal wspaniale. Firma ma prawdziwie chrzescijanskie podejscie do zmarlego jak i jego calej rodziny. Serdecznie polecamy I bardzo, bardzo dziekujemy!!!

Marcin Brzeski
2 stycznia 2018

Serdecznie Dziekuje

Serdecznie Dziekuje za profesjonalizm, który otrzymalismy z praństwa strony w tych trudnycj chwilach pożegnania z ukochańa osoba, dyspozycyjność oraz organizacja z panstwa strony sprawila ze bylo nam latwiej, serdecznie dziekuje za wykonanie pieknego makijarzu oraz dokladnosci co do każdego szczeoglu na ktorym nam zależało, moja babcia Ulka wygladala pieknie….. dzieki państwa otwartosci i nieocenionej uprzejmosci do człowieka który przeżywa trudne chwile bylysmy spokojne ze babcia jest w dobrych rekach. Serdeczne podziekowanie i uklony w państwa strone.

Kaszubica Tatoo
2 stycznia 2018

Dziękujemy za szacunek

Składamy serdeczne podziękowania firmie pogrzebowej ,,Św Józef “w Zukowie .Dziękujemy za szacunek oddany Naszemu Eryczkowi Hinca za sprowadzenie Go do ziemi Ojczystej,za niesamowite wsparcie duchowe,za pełen profesjonalizm właściciela,pan Zenon właściciel jest w ciągłym kontakcie telefonicznym z rodzina przypominając o detalach na które w takich chwilach można nie zwrócić uwagi,dziękujemy pracownikom za zaangażowanie i asyście panów którzy dołożyli wszelkich starań by godnie pochować Sp Eryka Hince .
Jesteśmy bardzo wdzięczni za tak okazałe wielkie serce.
PANIE ZENONIE JEST PAN CZŁOWIEK ANIOŁ…..

Danuta Kostrzewska
2 stycznia 2018

POLECAM

Składam serdeczne podziękowania panu Zenonkowi za zorganizowanie pogrzebu mojej teściowej Urszuli.Polecam ten zakład pogrzebowy ponieważ wszystko było pięknie przygotowane oraz za miłe słowa w tym trudnym czasie. POLECAM

Izabela Czaja
2 stycznia 2018

Pełen profesjonalizm i zaangażowanie.

Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Ja ze swojej strony chciałabym bardzo podziękować Panu Zenonowi za okazane serce i życzliwość .Rownież za spełnienie wszystkich próśb rodziny ,nawet tych ,które wydawały się być nie do zrealizowania.
Z wyrazami szacunku

Emila Stasiowska
2 stycznia 2018

Serdeczne Podziękowania

Serdeczne Podziękowania dla Zakładu Pogrzebowego Święty Józef w Żukowie za pomoc w organizacji pogrzebu naszego ukochanego Męża, Taty i Dziadka. Bóg Wam Zapłać.

Jolanta Borodzicz
2 stycznia 2018

Profesjonalnie.

Wszystko przebiegło bardzo profesjonalnie, za co bardzo dziękujemy i polecamy wszystkim. Pogrzeb ŚP. F.M

Hanna Barzowska
2 stycznia 2018

Podziękowanie.

W imieniu własnym oraz rodziny Chciałabym podziękować za profesjonalne przygotowanie ceremonii pogrzebowej

Beata Gogolińska-Fikus
2 stycznia 2018

Dziękuje.

W imieniu własnym oraz rodziny Chciałbym podziękować za profesjonalne przygotowanie ceremonii pogrzebowej

Krystian Fikus
2 stycznia 2018

Dziękujemy

Dziękujemy za organizację pogrzebu naszego Taty.Jesteśmy bardzo zadowoleni.Rodzina podkreślała że miał godny pogrzeb.Pełen profesjonalizm właścicieli daje odrobinę spokoju w tym trudnym czasie.Dziękujemy

Marcin Justyna Dziwanowscy
2 stycznia 2018

Firma godna polecenia

Korzystając z usług firmy pogrzebowej Święty Józef jesteśmy zadowoleni.
Bardzo fachowa, pomocna i miła obsługa.
Firma godna polecenia.

Aleksandra Hinc
2 stycznia 2018

W pełni polecam.

12 listopada 2016 pochowałem moją Mamę korzystając z usług zakładu. Mogę jedynie wyrazić jak najlepszą opinię na ich temat. Najwyższy poziom profesjonalizmu połączony z troską o pełną satysfakcję klienta to to co mnie spotkało w tych trudnych dla mnie chwilach. Z czystym sumieniem w pełni polecam.

Daniel Mikosz
2 stycznia 2018

DZIĘKUJEMY!

My jako rodzina zmarłego jesteśmy bardzo zadowoleni z usług zakładu pogrzebowego Święty Józef. Na pewno będę polecać innym DZIĘKUJEMY

Marlena Stolc Kąkol
2 stycznia 2018

Bardzo Państwu dziękuję

Wszystko profesjonalnie,z godnością. Szczerze polecam! Bardzo Państwu dziękuję

Ania Stańczyk
2 stycznia 2018

Podziękowanie

Usluga wykonana perfekcyjnie naprawdę zakład godny polecenia
I w tym miejscu chciał bym podziękować za miłą obsługę jak i perfekcyjne wykonanie

Grzegorz Karczewski
2 stycznia 2018

Polecam tę firmę za całokształt

Polecam tę firmę za całokształt, fachowość i szacunek oraz dbałość o zmarłego człowieka. Jeśli musicie, to dzwońcie do nich. Jestem b.zadowolona

Ewa Łapińska
2 stycznia 2018

Dziękuję i polecam !

W związku z wykonywaną profesją Mam przyjemność współpracować z wieloma firmami wykonującym usługi pogrzebowe.Ale z Wielką odpowiedzialnością stwierdzam że Firma pogrzebowa pod piękna nazwą Święty Józef z największym zaangażowaniem oraz Ogromną Pobożnoscią a co najważniejsze z Szacunkiem podchodzi do zarówno Zmarłego jak i całej Jego rodziny za co Dziękuję i polecam !

Piotr Kitowski
2 stycznia 2018

Bardzo serdecznie polecam.

Jako rodzina zmarłej w ostatnim czasie naszej mamy Reginy Jankowskiej jesteśmy bardzo zadowoleni z usług zakładu. Wszystko dokładnie przygotowane bez żadnych problemów. Bardzo serdecznie polecam.

Krystyna Damaszke
2 stycznia 2018

Polecam serdecznie Wasz zakład

Serdecznie dziękuje w imieniu mojej całej rodziny za pięknie wyprawiony pogrzeb mojej kochanej mamusi Romualdy Pokrzywy.Z godnością obchodziliście się Panie Zenku z moja mama i pięknie ja przygotowaliście jakby spala sobie Jestem bardzo bardzo Wam wdzięczna .Polecam serdecznie Wasz zakład. Dziękuję bardzo bardzo.

Joanna Pokrzywa
2 stycznia 2018

Bardzo POLECAM.

Bardzo dziękujemy firmie pogrzebowej Święty Józef w Żukowie za poprowadzenie z wielką godnością i perfekcją ceremonii pogrzebowej.
Bardzo wysoka jakość i bogata oferta usług za rozsądną cenę.
Firma z klasą, godna zaufania.
Bardzo POLECAM.

Ewelina Skrzypkowska
2 stycznia 2018

Polecam tą firmę.

Serdecznie dziękuję w imieniu rodziny Państwa Świątelskich za godne i profesjonalne zorganizowanie uroczystości pogrzebowej ich mamy, babci i tesciowej w dniu 06.06.2014 r. Z czystym sumieniem mogę polecić tą Firmę.

Anna Łukaszewska
2 stycznia 2018

Dziękujemy bardzo!

Dziękujemy za przepiękny pogrzeb mojej siostry. Jesteśmy bardzo wdzięczni! Jeszcze raz bardzo dziękujemy. Basia z rodzina!!!

Barbara Krampa Winiarkiewicz
2 stycznia 2018

Wdzięczni – Rodzina Świątelskich

Do pogrzebu naszej ukochanej mamy Leokadii Świątelskiej, wybraliśmy Zakład Pogrzebowy „Św. Józef” z Żukowa. To się okazało bardzo trafnym wyborem. Właściciele, państwo Cieślukowscy zajęli się nami w sposób profesjonalny, co dla rodziny dotkniętej smutkiem po śmierci najbliższej osoby jest rzeczą bardzo ważną. Ostatni wieczór przed pogrzebem pożegnaliśmy naszą zmarłą mamę w kaplicy przedpogrzebowej Domu Pogrzebowego „Św. Józef” w Żukowie, odmawiając różaniec i śpiewając pieśni. Po tej ceremonii właściciele przygotowali nam spotkanie przy kawie, na chwile pożegnań i wspomnień w gronie najbliższej rodziny i przyjaciół w Sali Uroczystości.
Serdecznie dziękujemy za wykonanie pięknego makijażu oraz innych szczegółów, na których nam zależało. Mama w trumnie wyglądała pięknie. Oprawa obrzędu „pustej nocy” oraz ceremonii pogrzebowej w dniu pogrzebu na najwyższym poziomie. Dziękujemy również pracownikom zakładu pogrzebowego, obecnym podczas ceremonii pogrzebowej w kościele jak i na cmentarzu za profesjonalizm i poszanowanie.
Polecamy Zakład Pogrzebowy „Św. Józef” do organizacji pogrzebu zmarłej bliskiej osoby. Firma ma profesjonalne podejście do zmarłego i jego całej rodziny.
Jeszcze raz bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy.
Wdzięczni – Rodzina Świątelskich
Kolbudy, 21.11.2017r.

Stanisław Świątelski
2 stycznia 2018

Wpisz nagłówek opinii.
Podaj swoje imię i nazwisko.
Podaj swój adres email.
Co sądzisz o nas ?

Będzie nam bardzo miło, gdy wystawicie Państwo również opinię o naszych usługach w mediach społecznościowych oraz w serwisie Google Rewiev. Zachęcamy Państwa do wystawienia oceny wraz z komentarzem.

Przeczytaj opinię w Google Rewiev

 Wystaw opinię w Google Rewiev

Wystaw recenzję o naszych usługach na Facebook’u